Returpolicy

Vi strävar alltid efter att du ska vara nöjd med din beställning. Men vi förstår att det ibland inte blir som du förväntat dig.

Nedan hittar du mer information om avbokningar samt vad som gäller vid reklamationer.

Avbeställning
+

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du lade din order. Men när du lägger ordern, godkänner du dock, att din rätt till avbeställning hävs om någon av våra partners påbörjar tjänsten inom dessa 14 dagar.

Detta innebär att en avbeställning är möjlig att göra tills din order hämtas upp av vår partner eller när du lämnar den vid ett postombud.

Vid avbeställning av din order kommer du att få en fullständig återbetalning av ditt köp från Klarna inom 5-7 arbetsdagar.

Kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@mintcare.com och de kommer hjälpa dig med din avbeställning.

Reklamationer – Laga & justera
+

Vi jobbar för att alla kunder ska vara nöjda med våra tjänster. Är du inte helt nöjd, hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Våra partners har många års erfarenhet i branschen och utför tjänsterna med omsorg och kompetens enligt branschstandarder. Vi försöker alltid laga och justera ditt plagg på bästa sätt, men lagningar kommer alltid vara synliga och plagget kommer inte vara i sitt ursprungliga skick.

Vi erbjuder 6 månaders garanti på lagningar och justeringar. Garantin täcker endast den genomförda lagningen/storleksjusteringen plus 1 cm och gäller inte några skador som uppstått utanför det här området. Garantin gäller inte heller om plagget har använts eller hanterats ovarsamt eller skadats på nytt.

Vi och våra partners ska anses ha utfört tjänsten felaktigt om resultatet inte är i linje med vad som kan förväntas som branschstandard, och orsaken till felet har legat inom vår eller vår partners kontroll. Om så är fallet kommer vår partner, som ett första steg, att åtgärda felet. Vi kommer skicka en ny Mint Care bag till för att skicka tillbaka dina plagg till oss för att göra om reparationen eller justeringen.

Om vår partner inte lyckas åtgärda felet och skadan har visat sig ligga inom vår eller våra partners kontroll, kommer vi att återbetala dig beloppet för tjänsten.

Kontakta oss på kundtjanst@mintcare.com. Vi kommer göra vårt bästa för att hjälpa dig. Du hittar även mer information i våra Köpvillkor.

Reklamationer – Tvätta & fräscha upp
+

Mint Care har en kundnöjdhetsgaranti, vilket innebär att vi alltid tvättar om plaggen utan tillkommande kostnad, om du inte är helt nöjd med vårt arbete.

För att vara berättigad till en omtvätt får plagget inte ha använts sedan den senaste tvätten. Observera att vi inte kan garanterar att alla fläckar kan tas bort under tvättprocessen.

Vår partner har många års erfarenhet i branschen och utför tjänsterna med omsorg och kompetens enligt branschstandarder. Vi och vår partner ska anses ha utfört tjänsten felaktigt om resultatet inte är i linje med vad som kan förväntas som branschstandard, och orsaken till felet har legat inom vår eller vår partners kontroll.

Du bör informera oss om ditt klagomål inom 2 månader från tidpunkten för tjänsten. Det är upp till dig som kund att bevisa att vår partner orsakade skadan - detta kräver vanligtvis att plagget är oanvänt sedan tvätten så vi rekommenderar att du når ut till oss så snart du upptäcker en skada eller andra fel.

Som ett första steg, kommer vår partner att försöka åtgärda felet. Om vår partner inte lyckas åtgärda felet och skadan har visat sig ligga inom vår eller våra partners kontroll, kommer vi att återbetala dig enligt plaggens marknadsvärde (detta innebär värdet av ett liknande plagg i jämförbart skick).

För tjänsten Struken tvätt och kemtvätt kommer vår partner, i de fall vi hittar några hål, skadade sömmar, saknade och/eller skadade knappar, att dokumentera detta före tvätten. När detta händer kommer vår partner att informera dig om de detta och fortsätta med din order som planerat.

Skicka ett mejl till kundtjanst@mintcare.com så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Du kan även hitta mer information i våra Köpvillkor.